Provider

LEG SISTEM, d.o.o.
Prvomajska 74
11080 Beograd, Srbija

Tel. +381 11 316 56 33
Tel. +381 11 316 56 49
Tel. +381 64 110 37 34
Email prodaja@legsistem.co.rs

Kolačići su jednostavne tekstualne datoteke koje neke veb stranice čuvaju na vašem računaru preko pretraživača i čuvaju neke nelične informacije. Ovako veb lokacija prepoznaje vaš uređaj prilikombudućih poseta.

Kolačići na www.legsistem.co.rs

Veb sajt www.legsistem.co.rs koristi sledeće kolačiće:


Ime

Istek

Svrha


_ga
_gat_gtag
_gid

2 godine
1 minut
24 časa

Ove kolačiće postavlja Google Analytics (Google inc.) za beleženje poseta stranicama (detalji). Oni ne sadrže nikakve lične podatke. IP adresa posetioca se ne otkriva.
Privacy policy – Opt out.


uncodeAI.css
uncodeAI.images
uncodeAI.screen

Kraj sesije

Ovi kolačići sadrže informacije o vremenu izvođenja o oblasti prikaza i rezoluciji ekrana, ovi podaci se koriste pri bilo kom osvežavanju stranice za izračunavanje tačnih prilagodljivih slika. U ovim kolačićima se ne čuvaju lični podaci.


uncode_privacy [privacy_bar]
uncode_privacy [consent_types]

1 godina
1 godina

Prvi kolačić sadrži informacije o vašoj odluci o tome kako da prihvatite kolačiće i osigurava da se obaveštenje o kolačićima više ne prikazuje tokom vremenskog perioda. Drugi kolačić prati vaša podešavanja privatnosti. Nijedna ne sadrži lične podatke.


Saznajte više o našoj zaštiti vaših ličnih podataka na politika privatnosti. Pišite na prodaja@legsistem.co.rs za sve zahteve ili probleme koje imate.

Podešavanje pretraživača za kolačiće

Pregledači podrazumevano dozvoljavaju kolačiće. Ako želite da izbrišete kolačiće  ili promenite način na koji vaši pregledači postupaju sa njima, pratite uputstva za svoj pretraživač.

Kada ste podesili podešavanja kolačića u pregledaču, sajt će biti u skladu sa podešavanjima. Postojeći kolačići se mogu izbrisati u podešavanjima pretraživača.