preklopni sto party

POSTOLJE PARTY

05 03 2021

Savršen za vaš balkon ili druge male prostore, ovaj preklopni sto prečnika 60 cm se može koristiti i ispred restorana, pabova i kafića. Potrebno je malo prostora za skladištenje jer se ravno savija i lako se može odložiti. Ovaj preklopni sto odlikuje visoka stabilnost i otpornost na koroziju.

Potkonstrukcija stola se sastoji od čeličnih cevi fi 32 mm, plastificiranih bojom za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ploča stola je izrađena od smrekovih letvica debljine 16 mm, presvučenih zaštitnim prirodnim uljem za dodatnu trajnost. Ispod ploče stola se nalazi praktična kuka za kačenje manjih torbi ili kišobrana.

Veliki broj stolova moguće se složiti uspravno u sklopljenom položaju, jedan uz drugi, tako da jedan sto zauzima manje od 10cm. Sklopljeni sto oslanja se na dve nožice, dok je treća podignuta, što dodatno olakšava rukovanje sklopljenim stolovima, jer se mogu uhvatiti za podignuti nogu. Kukice za kačenje ličnih predmeta, koje su sa donje strane stola, omogućavaju da se na njih okače i kraće jakne, što je posebno praktično u veoma posećenim kafićima, u kojima jakne na stolicama ometaju kretanje.

Party preklopni sto može se koristiti u kombinaciji sa barskim stolicama ili u baštama gde se stoji, a veoma je zgodan i za fast food kioske koji imaju mali prostor ispred lokala, jer se može postaviti manji broj stolova ispred lokala i po potrebi brzo skloniti ako se ukaže potreba.

Pogledajte i naš izbor samostalnih postolja, pogodnih za izradu custom baštenskih stočića.

HIDE-HIFE 70/30

18 01 2022

HIDE-HA SIDE

02 12 2021

HIDE-HU

11 10 2021

TEEN 700

24 09 2021